54 Vägar Att Förbli Lycklig Och Frisk Trots Din Upptagen Livsstil

54 Vägar Att Förbli Lycklig Och Frisk Trots Din Upptagen Livsstil

Nedan är 17 livsstilsförändringar bevisat hälsosam för klimakteriet och menopaus år, från Pritikin läkare Danine Fruge, MD, en del av hennes Kvinnors Hälsa seminarium på Pritikin Longevity Center.

Att säga nej till efterrätt är tuff, men vad om att du förlorat pengar varje gång du gav i frestelse? Pakten har användarna lägga sina pengar där deras munnar, och ger ett ekonomiskt incitament till hälsosamma vanor. Du berättar appen för dig hur mycket du är villig att lägga på den linje och den leder dig att göra hälsosamma livsstilsförändringar. Tjäna pengar när du arbetar, och att förlora pengar när du väljer att inte nå ditt hälsomål. Du kan även synkronisera appen med andra populära hälso-tracker för att spåra din mat.

Chansen är stor att du prioriterar sunda matvanor vid middagstid när man är hemma från jobbet och äta med din familj. Men enligt en färsk studie , vilket gör dags för frukost gör en enorm skillnad för din hälsa, prestation (mentala och fysiska), och fett förlust. Äta frukost ökar minne, uppmärksamhet, kreativitet, resonemang, och mycket mer. High-protein, low-carb, måttlig fetthalt frukost kan hjälpa till att kontrollera blodsocker toppar och höja nivåerna av signalsubstanserna dopamin och acetylkolin — som båda är ansvariga för att driva och mental klarhet.

Äter gröna grönsaker per dag, eller en lummiga gröna är ett bra sätt att få dig friskare i köket utan mycket eftertanke. Det kan vara en kopp broccoli till middag eller spenat smög in i en smoothie. En kopp gröna bönor till middag eller några lummiga grönkål kastade med hackad sötpotatis och några enkla kryddor. Allt räknas, se bara till att det gröna, det naturliga, och från jorden. Dessa livsmedel ger oss mer näring än någon mat ute De alkalize våra organ, främja psykisk hälsa , och skydda oss från allvarliga former av sjukdomen.

Hoppa inte över måltider eller ta tag i det som är snabb om den har lågt näringsvärde, anstränga sig för att antingen köpa eller laga hälsosamma måltider och du kommer att skörda fördelarna med högre energi nivåer och mindre problem med hälsan. Det är också viktigt att äta en balanserad kost, det är lågt i socker och mättade fetter.
Medan du bör begränsa bearbetade livsmedel, om det är något du verkligen njuta av att äta inte helt eliminera det från din kost. Om du gör det, kommer du att löpa risken av att tända på det i ett ögonblick av svaghet.

En anteckning om jordnötter: vid ett tillfälle FSA medveten om att du kanske vill undvika att äta jordnötter när du är gravid i vissa fall. Detta ingår om du har en atopisk sjukdom såsom astma , eksem eller hösnuva , eller om en nära familjemedlem har något av dessa villkor.

Detta berodde på att det fanns en oro för att barn kan utveckla en jordnöt allergi som ett resultat av sin mamma att äta jordnötter under graviditeten. Men, i ljuset av nya bevis, detta råd ändrades i December 2008. FSA nu signalerar att det finns ingen anledning för kvinnor som är gravida eller ammar, eller som har barn under 3 för att ändra sin kost för att utesluta jordnötter.