100 Tips För Att Förbättra Ditt Liv

100 Tips För Att Förbättra Ditt Liv

En panel av omvårdnad ledare från Magnet faciliteter som erbjuds tips till andra sjuksköterskor som deltog i den Amerikanska Sjuksköterskor Referens Center Nationella Magnet Konferens i oktober i Orlando för att hjälpa dem att engagera sig med detta hälsosam sjuksköterska initiativ när de är hemma. Presentatörer ingår Maureen Vit, MBA, RN, NEA-BC, FAAN, chief nurse verkställande och senior vice president på Northwell Hälsa i New York City, Patricia Reid Ponte, DNSc, RN, FAAN, senior vice president för patientens vård och CNO på Dana-Farber Cancer Institute i Boston; Jaime Dawson, MPH, program director, Institutionen för Omvårdnad, Praktik och Arbete Miljö för American Nurses Association i Silver Spring, Md.; och Pat Patton, MSN, RN, FCN, vice vd för omvårdnad verksamheten vid Katolska Hälsa Initiativ i Englewood, Colorado.

Vår resa hälsa rådgivning är omfattande. Förutom vaccinationer och mediciner, resenärer får individanpassad undervisning på personlig säkerhet och trygghet (hur man gör för att undvika trafikolyckor och rån), tips för att säkra att äta och dricka rent vatten, för att undvika icke-malaria insekt-och vattenburna sjukdomar, övervinna jet-lag, förebyggande av djup ventrombos (DVTs), som handlar om åksjuka, och råd om säker sex. Vi kommer också att diskutera med dig vilka symtom du kan uppleva under eller efter din resa som behöver följas upp för behandling när du anländer tillbaka i Australien.

Notera skillnaden mellan att först spara vid 25 års ålder jämfört med 30 års ålder. Sparar bara en extra $12,000 under denna fem års period kommer att ge dig en utgående balans det är $209,000 högre tack vare kraften i compounding. Du kommer också att notera att dessa beräkningar förutsätter en genomsnittlig årlig 8% avkastning.

Medan en bond-tung portfölj kommer inte att ge dig att sortera avkastning på 8% avkastning är mer än vad som kan uppnås med ett lager fokuserad placeringsstrategi. Och om du börjar tidigt nog, du har gott om tid att rida ut vilken volatilitet som kommer i din väg.

healthcoin är världens första blockchain-baserade diabetes förebyggande plattform. Vår mission är att bevisa att miljontals användare har förhindrat sin diabetes. Med detta bevis, användare kan få tillgång till företagens wellness belöningar, pay-as-you live försäkring rabatter och regeringen skattelättnader. Under huven är också en data analytics motor: genom att samla ihop miljontals användare biomarkör poster på en blockchain, vi gör det möjligt för drug discovery health management och precision medicin.

Räkna ut ett fält som du inte vill bygga en karriär inom. Du behöver inte ha en stor (eller någon) formella meriter. Som jag sade tidigare, mer kreativt och mindre reglerat ett område är, desto mer mottaglig är det för att denna typ av jobb referens-hacking. Det är lättare att hacka jobb referenser i programmering, design, skrivande, försäljning, fotografi, multimedia, konst och entreprenörskap, eller i allmänhet jag behöver ett jobb, vilket jobb som helst!" typ av situationer, än inom redovisning, juridik eller medicin.

Jag är en stor förespråkare av att äta färsk, ekologisk, näringsrik mat, och använda miljövänlig, giftfri rengöring och produkter för personlig vård. Men let ' s face it—dessa produkter kan det bli riktigt dyrt jämfört med de konventionella sorter. Nyttiga snacks—som kale chips eller beef jerky—kan vara tre gånger kostnaden för en chokladkaka eller en påse med majs chips.


Fri från kemiska kosmetika, miljövänliga rengöringsprodukter och ekologiskt, rättvisemärkt kaffe ska vara tillgänglig för alla, men för många, de höga priserna på dessa poster sätter dem utom räckhåll.

hälso-och sjukvård medicin hälsa

Om du dödar det på gymmet 5 till 6 dagar per vecka, är du förmodligen inte gör tillräckligt! Dessutom, som du förmodligen spendera större delen av dagen sitter vid ett skrivbord, och att inaktivitet kommer att ta ut sin rätt på kroppen. Lita inte bara på gymmet för din dagliga träning, men gör det till en vana att gå mer, flytta runt och göra mer motion under hela dagen. Kom helgerna, undvika att sitta framför TV: n hela dagen men få komma ut och göra något aktivt!